Onze wijnen

Onze wijnen ontlenen hun karakter aan het lokale terroir, maar zijn ook een vertaling van de persoonlijkheid, gedrevenheid en stijl van onze wijnmaker Pieter Raeymaekers. De eerste cuvées werden in januari 2021 op de markt gebracht. Intussen lanceerden we met trots onze eerste mousserende wijn, Valke Vleug Brut 2019, helaas reeds volledig uitverkocht.

Je kan onze beschikbare cuvées proeven dankzij de Valke Vleug box, drie cuvées, zes flessen.

In de loop van dit jaar mag je nog meer wijnen verwachten. Wil je als eerste op de hoogte blijven van onze lanceringen? Ontdek ons Membership en krijg steeds als eerste de kans om de wijnen te reserveren.

members only
Pinot Auxerrois-Chardonnay 2022
Prijs € 17,95 Member prijs € 17,95

Deze blend van Auxerrois en Chardonnay werd gevinifieerd met drinkplezier in het achterhoofd. In de neus vinden we agrum, citrus, wit steenfruit en lentebloesems. De mond bulkt van fraîcheur en levendigheid. Die energie zit ook in de afdronk die lang, sappig en fruitig is.

members only
Pinot Auxerrois 'Acacia Unfiltered' 2022
Prijs € 22,95 Member prijs € 22,95

Minimale interventie met maximale output. In de neus vinden we lentebloesem, citrus en een lichte kruidigheid. De aanzet in de mond is rond en sappig met milde zuren en een delicate molligheid. Rijp fruit en een mooi geïntegreerde dosis hout eindigen met een fijne afdronk. Karaktervol drinkplezier bij slechts 11,5% alcohol!

Copyright © 2024 Valke Vleug. All rights reserved.