Jouw Wijnbeleving

Wijndomein Valke Vleug opent haar deuren voor alle levensgenieters en wijnliefhebbers. Weg van het drukke stadsleven, in een oase van rust. We helpen je graag jouw persoonlijke beleving uit te werken voor een unieke ervaring op ons domein. 

Degustaties en rondleidingen in groep

We nemen je graag mee op en rond ons domein. We tonen je een blik achter de schermen, in combinatie met een degustatie en culinaire beleving. Ben je met een kleinere groep? Ontdek onze Valke Vleug Bliss Box, ook ideaal als geschenk! 

Vraag meer info

 

Private Dining

Een gastronomische ervaring in intieme sfeer? Samen met onze partners zorgen we voor een hoogstaand menu, steeds seizoensgebonden. We werken samen met verschillende cateraars, maar ook met sterrenchefs, zoals Viki Geunes (Zilte***), Kobe Desramaults,…  

Vraag meer infoBelevingen voor bedrijven

Ben je op zoek naar een geschikte locatie om met je bedrijf een seminarie of workshop te organiseren? Of voor de lancering van een nieuw product? Onze ruimtes zijn af te huren voor je bedrijfsbelevingen.

Vraag meer info 

Relatiegeschenken

Het onderhouden van goede relaties dragen we zelf hoog in het vaandel. We helpen je dan ook graag een gepast geschenk samen te stellen voor jouw relaties, naargelang jouw budget.

Vraag meer info

 Overnachten

In het landelijke Liezele en omstreken vind je verschillende charmante B&B’s en hotels. Daarnaast zijn we ook partner van Hotel August te Antwerpen en bekijken we samen graag de opties. 

Vraag meer info

 

 

 

Contacteer ons

Copyright © 2024 Valke Vleug. All rights reserved.