Wijndomein Valke Vleug

Een jonge, bruisende wijngaard van 4,5 hectare te Liezele, gelegen in Puurs-Sint-Amands. De hedonistische en hedendaagse wijnhoeve is in harmonie met de lokale tradities en omgeving, en werd ontworpen door veelvuldig bekroond en internationaal gerenommeerd architect Vincent Van Duysen.

Zilte*** x Valke Vleug

Met trots kondigen we een nieuwe samenwerking aan met restaurant Zilte***. Na een succesvolle editie in 2021, keert chef Viki Geunes voor 4 zomerweekends terug naar ons wijndomein. Ontdek de data en alle info voor deze zinderende, culinaire beleving.

Wijnen

Valke Vleug wijnen ontlenen hun karakter aan het lokale terroir, maar zijn ook een vertaling van de persoonlijkheid, gedrevenheid en stijl van onze wijnmaker Pieter Raeymaekers. De eerste cuvées werden in januari 2021 op de markt gebracht. Intussen lanceerden we met trots onze eerste mousserende wijn, Valke Vleug Brut 2019, helaas reeds volledig uitverkocht. Ontdek nu al onze eerste cuvées van 2022, je kan in de loop van dit jaar nog meer cuvées verwachten.

Membership

Onze Members worden steeds als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden. Van lanceringen van nieuwe cuvées tot unieke belevingen op ons domein rond wijn, gastronomie, kunst en muziek. Ontdek alle voordelen van het Membership.

Agenda

We willen bijzondere ervaringen brengen op ons wijndomein. Van gastronomische momenten met sterrenchefs en opkomende talenten, tot klassieke concerten, kunst en mode. Het ontdekken van nieuwigheden en het tegelijk genieten in een ontspannen sfeer, met zicht op onze wijnranken.

Copyright © 2024 Valke Vleug. All rights reserved.