Valke Vleug Nieuws

  1. Herbeleef HarFest 2025

    Op zondag 21 september vierden we HarFest, ons jaarlijkse oogstfeest. Samen met onze Members plukten we de druiven, ontdekten we een nieuwe Valke Vleug-cuvée en genoten we van een lunch verzorgd door culinair icoon Roger Souvereyns en chef Luigi van het Italiaanse restaurant Materia.

    Lees meer
  2. 5 Years Valke Vleug / Materia x Senzanome

    Onze gasten genoten tijdens onze 5 Years Valke Vleug – A Summer of Culinary Icons van het allerbeste van de Italiaanse keuken uit België. Een uniek quattro mani bracht twee uitzonderlijke Italiaanse restaurants samen: Materia (Antwerpen) en Senzanome* (Brussel). De enige Belgische namen op de lijst van The 50 Best Italian Restaurants in the World – buiten Italië.

    Lees meer
  3. Wine Talk met Karl Meesters

    Wat een avond. Wat een man. Karl Meesters van rien à voir dompelde ons onder in een unieke zintuiglijke beleving tijdens zijn Wine Talk op ons Wijndomein Valke Vleug. We proefden blind verschillende Vinetiq wijnen, luisterden naar een 8-koppig koor en lieten ons raken door Karls warme, eigenzinnige verhalen over geur, smaak en geluid. Herbeleef een avond die nog lang zal nazinderen!

    Lees meer
  4. In de voetsporen van het wijngaardteam

    De start van een nieuw jaar in de wijngaard brengt altijd verandering met zich mee, maar voor ons, Jip en Elise, was die dit keer extra ingrijpend. Sinds januari vormen wij het vaste wijngaardteam op Valke Vleug, in opvolging van Bram. Voor ons beiden is het de eerste keer dat we een volledig seizoen in de wijngaard staan. Spannend, en dat blijft het, maar we zijn er met veel enthousiasme en leergierigheid aan begonnen.

    Lees meer
  5. Wine Talk met Rudi Vranckx

    De aftrap van onze Wine Talks reeks gebeurde door niemand minder dan oorlogsjournalist Rudi Vranckx. Hij nam het publiek mee van de frontlinies naar zijn eigen wijngaard in Umbrië. Het was een avond vol pakkende verhalen, persoonlijke inzichten en een verrassende wijnpassie.

    Lees meer
  6. Vinetiq Spring Taste-in 2025

    We mochten meer dan 400 wine lovers en professionals verwelkomen op onze Spring Taste-in. We openden de deuren van Wijndomein Valke Vleug, proefden de nieuwste en beste cool climate wijnen in aanwezigheid van 14 gepassioneerde wijnmakers en genoten van inspirerende (wijn)babbels.

    Lees meer
  7. Valke Vleug Brut 2020 launch

    In november lanceerden we met trots onze tweede mousserende wijn: Valke Vleug Brut 2020. Naar goede gewoonte gaat de lancering van een nieuwe cuvée samen met een wijnbeleving voor onze Members. Wat een dag! Het was fantastisch om onze nieuwste bubbel eindelijk te kunnen voorstellen en het enthousiasme was overweldigend!

     

    Lees meer
  8. Herbeleef de boeklancering 'Dorstman.be & Dorstman.nl'

    Het was een groot genoegen om cartoonist Kamagurka en Nederlandse wijnschrijver Harold Hamersma te mogen verwelkomen op ons wijndomein voor de onvergetelijke lancering van hun meesterwerk: Dorstman.be & Dorstman.nl!

    Lees meer
Pagina
Copyright © 2024 Valke Vleug. All rights reserved.