x
Valke Vleug
Wat een prachtige weekends waren dat tijdens onze Zilte*** x Valke Vleug samenwerking!
Het was ons een waar genoegen om jullie te mogen verwelkomen en verwennen. Van de hemelse gerechten van de hand van driesterrenchef Viki Geunes en zijn team, tot de perfect gepairde wijnen van ons Wijndomein Valke Vleug en onze wijnboetiek Vinetiq.
Geniet na van deze smaakvolle reis.
Team Zilte*** en Valke Vleug
AMUSES
Tonijn ‘ toro’ - sesam – shiro kombu – watermeloen - daikon
Inktvis – gevogelte lever – gepekelde enoki – opgelegde blauwe bes - inktvis
Oester – ponzu – sweet chilli – komkommer- bergamot
Wijndomein Valke Vleug “Brut” 2019
Erwt – yuba – Noordzeekrab – zuring – matcha – ricotta
Weingut Max Müller I Silvaner Trocken 'Volkacher Ratsherr' Muschelkalk 2020
MENU
Langoustine – gefermenteerde tomaat – crème corail – Imperial Heritage kaviaar – charcuterie de sardines
Weingut Hannes Sabathi 'Gamlitz' Sauvignon Blanc 2022
/
Tarbot – daslook kapper – schelpen – tarte de légumes du sud -mousseline gepofte knoflook
Cristom Vineyards Chardonnay 'Eola-Amity Hills' 2020
/
BBQ Kreeft - amandel – Australische wintertruffel – jonge prei – kinome
Domaine de la Taille aux Loups 'Jacky Blot' Les Hauts de Husseau 'Vignes Centenaires' 2022
/
Bresse kip – gelakte zwezerik – gerookte koolraap – millefeuille van zomerkool
Domaine Michel Magnien Chambolle-Musigny "Les Argillières" 2019
Weingut Sturm a.R. 614 Pinot Noir Trocken 'Reserve für H.' 2018
/
Gruyère AOP – mostaza – pecannoot – vin jaune
Champagne Henri Giraud Perpetual Reserve 'Cuvée PR 19-90'
/
Aardbei - balsamico – cassispeper – appelmunt
Clemens Busch 'Pundericher' Riesling Kabinett 2023