We vieren het vijfjarig bestaan van Wijndomein Valke Vleug met een uitzonderlijke culinaire reeks: zeven gastronomische weekends, zeven Michelinsterren, en een indrukwekkende line-up van topchefs uit binnen- en buitenland.
Tijdens de maanden augustus en september strijken gerenommeerde chefs neer op ons domein voor unieke quatre mains. Elk weekend brengt een bijzondere beleving op sterrenniveau, iets wat je maar één keer kan meemaken.
A Summer of Culinary Icons
ROGER SOUVEREYNS** – the legend
Quatre mains met de Godfather van de Belgische gastronomie en één van zijn pupillen
zaterdag 2 en zondag 3 augustus
zaterdag 23 en zondag 24 augustus
zaterdag 30 en zondag 31 augustus
MATERIA – the best Italian fine dining of the Benelux
Quattro mani's met chefs uit The 50 Best Italian Restaurants in the World
dinsdag 26 augustus t.e.m. donderdag 28 augustus
zaterdag 6 en zondag 7 september
zaterdag 13 en zondag 14 september
HARFEST – the celebration of our harvest
zondag 21 september
Reservaties starten vanaf donderdag 5 juni om 12 uur voor onze Members en aan een voordeelprijs.
Ben je nog geen Member, ontdek hier alle voordelen en wees meteen zeker van je eerste Members First-moment.
Vanaf vrijdag 6 juni om 12 uur openen de reservaties voor iedereen.
Laat je gegevens achter om op de hoogte gehouden te worden van de lancering.