Samenkomen op Wijndomein Valke Vleug

Wijndomein Valke Vleug zet haar deuren wagenwijd open voor alle levensgenieters en wijnliefhebbers. Wijn proeven, vergaderen met zicht op de wijngaard of een etentje bij de ondergaande zon op het terras. Alles kan! Nodig je familie, vrienden of collega’s uit en kom op een veilige manier samen in het Wijn(t)huis van Vinetiq.

Vinetiq Live met Admiral Freebee (28/08/2020)
Admiral Freebee komt naar Wijndomein Valke Vleug met zichzelf, zijn klassiekers én met zijn nieuwe sound. Wij zijn blij dat we hem het podium kunnen teruggeven na veel te veel maanden van stilzitten! Tickets en info.

Vinetiq Live met Milow (29/08/2020)
Deze zomer keert Milow, 15 jaar na de release van zijn debuutalbum, terug naar zijn muzikale roots. Met reeds zes platen op zijn palmares en songs die in het collectief geheugen gegrift staan, blijft Milow de harten veroveren met zijn warme stem en gouden gevoel voor melodie en harmonie. Tickets en info.

Matinée Musicale: Astrid Stockman (13/09/2020)
Klassiek zangeres en pianiste Astrid Stockman was zo geroerd door de schoonheid van Wijndomein Valke Vleug toen ze er met de ploeg van het Eén programma Vive la Vie! neerstreek, dat ze maar wàt graag bij ons terugkomt! Met haar piano, haar stem en haar sprankelende persoonlijkheid roept ze spontaan het zondaggevoel in je op. Tickets en info.

Vergaderen op Valke Vleug?

Onze Wijnhoeve & Wijnhuis zijn beschikbaar voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Alle details over onze vergaderruimtes vind je hier.

21—22/03 SPRING TASTE-IN Lentedegustatie van Vinetiq
23/03 SPRING TASTE-IN Lentedegustatie van Vinetiq voor professionals, in aanwezigheid van JANCIS ROBINSON, MW
26/03 CHEF’S TABLE met KOBE DESRAMAULTS
25/04 CHEF’S TABLE met ELLIOTT VAN DE VELDE
20/05 FLOWERING FEST Bloesemfeest exclusief voor Vinetiq Members