We vieren het vijfjarig bestaan van Wijndomein Valke Vleug met een uitzonderlijke culinaire reeks: zeven gastronomische weekends, zeven Michelinsterren, en een indrukwekkende line-up van topchefs uit binnen- en buitenland.
Gedurende de zomer strijken gerenommeerde chefs neer op ons domein voor unieke four-hands collabs. Elk weekend brengt een bijzondere beleving op sterrenniveau, iets wat je maar één keer kan meemaken.
Roger Souvereyns** en pupillen
Roger Souvereyns** is de grootmeester van de Belgische gastronomie, met zijn iconische hotel-restaurant Scholteshof behaalde hij de sublieme Gault&Millau score van 19,5/20 en twee Michelinsterren.
Roger (86) nodigt enkele van zijn getalenteerde pupillen uit voor een reeks bijzondere quatre-mains. Van chef Jacob Jan Boerma***, over Jo Bussels, tot Johan Schroven*.
De beste Italiaanse fine dining uit de Benelux
Het Antwerpse restaurant Materia, nr. 37 in The 50 Best Italian Restaurants in the World, verwelkomt iconen als Giovanni Bruno van restaurant Senzanome* uit Brussel (nr. 14) en Pasquale Carfora van restaurant Aroma uit Nederland (nr. 43). Samen zorgen ze voor uitmuntende quattro mani, aangevuld met een verrassende mix van fine dining en Napolitaanse street food van pizzachef Luca Fabozzi.
Vier onze oogst met HarFest
We sluiten de zomer af met HarFest, ons jaarlijkse oogstfeest. Kom mee oogsten en geniet erna van een heerlijke lunch op sterrenniveau, met een menu dat speciaal voor deze gelegenheid samen wordt gebracht door de chefs van onze zomereditie, Roger Souvereyns** samen met chef Luigi van restaurant Materia.