Launch Valke Vleug 'Acacia' | Wine & Dine Proef onze nieuwste cuvée en eigen asperges in een culinair menu van Le Jeune Chef de l'Année

Van vrijdag 26 t.e.m. zondag 28 april vieren we graag samen met jullie de lancering van onze nieuwste Valke Vleug Pinot Auxerrois ‘Acacia Unfiltered’ 2022. Daarnaast zullen ook onze eigenste asperges klaar zijn, het meest lokale streekproduct uit Puurs-St-Amands. En laat deze twee nu net perfect bij mekaar passen. De ultieme wine & foodpairing!  

De asperges komen in een creatie van chef Georges Athanassopoulos van het Brusselse restaurant Maloma. De chef is door Gault & Millau bekroond tot Jonge Chef van het Jaar 2024 voor Brussel. Verwacht je dus aan een unieke smaaksensatie!
 
Kies jouw ideale moment

Vrijdag 26 april – diner  INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

Zaterdag 27 april – degustatie met food bites  INSCHRIJVINGEN GESLOTEN
Zaterdag 27 april – diner  INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

Zondag 28 april – lunch  INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

Copyright © 2024 Valke Vleug. All rights reserved.