Wij gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Van vrijdag 26 t.e.m. zondag 28 april vieren we graag samen met jullie de lancering van onze nieuwste Valke Vleug Pinot Auxerrois ‘Acacia Unfiltered’ 2022. Daarnaast zullen ook onze eigenste asperges klaar zijn, het meest lokale streekproduct uit Puurs-St-Amands. En laat deze twee nu net perfect bij mekaar passen. De ultieme wine & foodpairing!
De asperges komen in een creatie van chef Georges Athanassopoulos van het Brusselse restaurant Maloma. De chef is door Gault & Millau bekroond tot Jonge Chef van het Jaar 2024 voor Brussel. Verwacht je dus aan een unieke smaaksensatie!
Kies jouw ideale moment
Vrijdag 26 april – diner INSCHRIJVINGEN GESLOTEN
Zaterdag 27 april – degustatie met food bites INSCHRIJVINGEN GESLOTEN
Zaterdag 27 april – diner INSCHRIJVINGEN GESLOTEN
Zondag 28 april – lunch INSCHRIJVINGEN GESLOTEN