za 6.09 Vanaf 12:00

Materia x Senzanome*

De 2 beste Belgische restaurants uit The 50 Best Italian Restaurants in the World Wijndomein Valke Vleug
Achterheide 21
2870 Liezele

Kom tijdens het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 september genieten van de beste Italiaanse kookkunsten uit België. Voor onze zomerse Quattro Mani laten we de stijlen samensmelten van twee uitzonderlijke restaurants: Materia uit Antwerpen en Senzanome* uit Brussel. Beide behoren tot de absolute top en zijn de enige Belgische restaurants die prijken in de lijst van The 50 Best Italian Restaurants in the World.

Chef Luigi Esposito (Materia) en sterrenchef Giovanni Bruno (Senzanome*) slaan de handen in elkaar voor een gastronomische beleving waarin Italiaanse finesse, creativiteit en vakmanschap samenkomen. Dit op het ritme van de seizoenen, de terroir en onze cool climate wijnen. 

Menu en wijnen

Kies jouw ideale moment en kom genieten van een heerlijk Italiaans 4-gangenmenu van de hand van beide chefs, samen met bijpassende wijnen van Vinetiq, onze cool climate wijnboetiek.

Zaterdag lunch: 12 uur
Zaterdag diner: 19 uur - volzet
Zondag lunch: 12 uur
Zondag diner:  19 uur

Je kan jouw plaatsen reserveren aan een all-in prijs:  
Members: €225 pp 
Non-Members: €255 pp 

Nog geen Member? Ontdek het Membership (€ 50/jaar) en geniet meteen van de voordeelprijs voor deze unieke quattro mani!  

Over Materia

Luigi Esposito

Uit de gedeelde passie van een jong stel, liefhebbers van verfijnde gerechten en goede wijnen, is Restaurant Materia ontstaan, gelegen in hartje Zurenborg, Antwerpen. Een complete culinaire ervaring, met passie en het streven naar perfectie dat in elk gerecht tot uiting komt, toegankelijk voor alle liefhebbers van een goede, verfijnde keuken.

De naam ‘Materia’ verwijst naar hun filosofie: het verwerken van grondstoffen, die we met toewijding selecteren en met verschillende verwerkingstechnieken verwerken, waardoor al hun eigenschappen tot hun recht komen. Materia kreeg 14/20 van Gault&Millau en staat op plaats 37 van de prestigieuze lijst The 50 Best Italian Restaurants in the World

 

Over Senzanome*

Giovanni Bruno

Senzanome* is het levenswerk van chef Giovanni Bruno, geboren uit een diepgewortelde familietraditie. In de jaren 70 verhuisde de familie Bruno vanuit Sicilië naar België om hun culinaire droom waar te maken. Giovanni groeide op in de keuken van zijn ouders en nam op jonge leeftijd het roer over, vastberaden om de authentieke Italiaanse gastronomie op de kaart te zetten. 

Sinds 1997 runt hij samen met zijn zus Nadia het gerenommeerde restaurant Senzanome* in Brussel. Zijn keuken is een elegante ode aan Italië: van noord tot zuid, met respect voor traditie én een hedendaagse, persoonlijke toets. Pure smaken, moderne techniek en een intuïtieve stijl typeren zijn signatuur

Het restaurant werd bekroond met één Michelinster, een 16/20 Gault&Millau score, en staat op  plaats 14 van The 50 Best Italian Restaurants in the World. 

Locatie
Wijndomein Valke Vleug
Achterheide 21
2870 Liezele
Datum
za 6.09.2025
Tijd
12u00 - 23u00
Prijs € 255,00 Member prijs Bespaar € 30,00 € 225,00

Kom tijdens het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 september genieten van de beste Italiaanse kookkunsten uit België. Voor onze zomerse Quattro Mani laten we de stijlen samensmelten van twee uitzonderlijke restaurants: Materia uit Antwerpen en Senzanome* uit Brussel. Beide behoren tot de absolute top en zijn de enige Belgische restaurants die prijken in de lijst van The 50 Best Italian Restaurants in the World.

Chef Luigi Esposito (Materia) en sterrenchef Giovanni Bruno (Senzanome*) slaan de handen in elkaar voor een gastronomische beleving waarin Italiaanse finesse, creativiteit en vakmanschap samenkomen. Dit op het ritme van de seizoenen, de terroir en onze cool climate wijnen. 

Menu en wijnen

Kies jouw ideale moment en kom genieten van een heerlijk Italiaans 4-gangenmenu van de hand van beide chefs, samen met bijpassende wijnen van Vinetiq, onze cool climate wijnboetiek.

Zaterdag lunch: 12 uur
Zaterdag diner: 19 uur - volzet
Zondag lunch: 12 uur
Zondag diner:  19 uur

Je kan jouw plaatsen reserveren aan een all-in prijs:  
Members: €225 pp 
Non-Members: €255 pp 

Nog geen Member? Ontdek het Membership (€ 50/jaar) en geniet meteen van de voordeelprijs voor deze unieke quattro mani!  

Over Materia

Luigi Esposito

Uit de gedeelde passie van een jong stel, liefhebbers van verfijnde gerechten en goede wijnen, is Restaurant Materia ontstaan, gelegen in hartje Zurenborg, Antwerpen. Een complete culinaire ervaring, met passie en het streven naar perfectie dat in elk gerecht tot uiting komt, toegankelijk voor alle liefhebbers van een goede, verfijnde keuken.

De naam ‘Materia’ verwijst naar hun filosofie: het verwerken van grondstoffen, die we met toewijding selecteren en met verschillende verwerkingstechnieken verwerken, waardoor al hun eigenschappen tot hun recht komen. Materia kreeg 14/20 van Gault&Millau en staat op plaats 37 van de prestigieuze lijst The 50 Best Italian Restaurants in the World

 

Over Senzanome*

Giovanni Bruno

Senzanome* is het levenswerk van chef Giovanni Bruno, geboren uit een diepgewortelde familietraditie. In de jaren 70 verhuisde de familie Bruno vanuit Sicilië naar België om hun culinaire droom waar te maken. Giovanni groeide op in de keuken van zijn ouders en nam op jonge leeftijd het roer over, vastberaden om de authentieke Italiaanse gastronomie op de kaart te zetten. 

Sinds 1997 runt hij samen met zijn zus Nadia het gerenommeerde restaurant Senzanome* in Brussel. Zijn keuken is een elegante ode aan Italië: van noord tot zuid, met respect voor traditie én een hedendaagse, persoonlijke toets. Pure smaken, moderne techniek en een intuïtieve stijl typeren zijn signatuur

Het restaurant werd bekroond met één Michelinster, een 16/20 Gault&Millau score, en staat op  plaats 14 van The 50 Best Italian Restaurants in the World. 

Copyright © 2024 Valke Vleug. All rights reserved.