di 26.08 Vanaf 18:00

Materia x Luca Fabozzi

Napolitaanse vibes en verfijnde flair Wijndomein Valke Vleug
Achterheide 21
2870 Liezele

Op de zwoele zomeravonden van dinsdag 26 t.e.m. donderdag 28 augustus slaan chef Luigi Esposito van Materia en pizzaiolo Luca Fabozzi de Napolitaanse handen in mekaar voor een unieke culinaire collab. Verwacht een verrassende Italiaanse mix van fine dining en street food, met uitzicht op onze wijnranken. 

Chef Luigi brengt de verfijning van zijn Antwerpse restaurant Materia, nummer 37 op de lijst van The 50 Best Italian Restaurants in the World, terwijl Luca zijn Napolitaanse flair toevoegt. Samen creëren ze een menu waar traditie en vernieuwing moeiteloos samensmelten. Een zomerse avond vol smaak, vuur en Italiaans vakmanschap. 

Menu en wijnen

Kies jouw ideale moment en kom genieten van Napolitaanse avonden van de hand van beide chefs, samen met bijpassende wijnen van Vinetiq, onze cool climate wijnboetiek.

• Dinsdag 26 augustus 18u  volzet
• Woensdag 27 augustus 18u
• Donderdag 28 augustus 18u

Je kan jouw plaatsen reserveren aan een all-in prijs:
Members: €125 pp 
Non-Members: €150 pp 

Nog geen Member? Ontdek het Membership (€ 50/jaar) en geniet meteen van de voordeelprijs voor deze unieke quattro mani!  

Over Materia

Luca Fabozzi

Uit de gedeelde passie van een jong stel, liefhebbers van verfijnde gerechten en goede wijnen, is Restaurant Materia ontstaan, gelegen in hartje Zurenborg, Antwerpen. Een complete culinaire ervaring, met passie en het streven naar perfectie dat in elk gerecht tot uiting komt, toegankelijk voor alle liefhebbers van een goede, verfijnde keuken.

De naam ‘Materia’ verwijst naar hun filosofie: het verwerken van grondstoffen, die we met toewijding selecteren en met verschillende verwerkingstechnieken verwerken, waardoor al hun eigenschappen tot hun recht komen. Materia kreeg 14/20 van Gault&Millau en staat op plaats 37 van de prestigieuze lijst The 50 Best Italian Restaurants in the World

 

Over Luca Fabozzi

Luca Fabozzi

Luca Fabozzi is een 29-jarige Napolitaanse pizzaiolo, geboren en getogen in Napels, de wereldhoofdstad van de pizza. Al van jongs af is hij gefascineerd door pizza en de arte bianca. Dankzij zijn studie aan de “Academy of Pizza”, leerde hij alle kneepjes van het vak en koos hij ervoor om van zijn passie een carrière te maken.

Voor Luca is pizza meer dan eten: het is een manier om zijn stad en haar tradities te vertegenwoordigen, waar ook ter wereld. Die overtuiging bracht hem naar België, waar hij al samenwerkte met verschillende getalenteerde chefs.  

Locatie
Wijndomein Valke Vleug
Achterheide 21
2870 Liezele
Datum
di 26.08.2025
Tijd
18u00 - 23u00
Prijs € 150,00 Member prijs Bespaar € 25,00 € 125,00

Op de zwoele zomeravonden van dinsdag 26 t.e.m. donderdag 28 augustus slaan chef Luigi Esposito van Materia en pizzaiolo Luca Fabozzi de Napolitaanse handen in mekaar voor een unieke culinaire collab. Verwacht een verrassende Italiaanse mix van fine dining en street food, met uitzicht op onze wijnranken. 

Chef Luigi brengt de verfijning van zijn Antwerpse restaurant Materia, nummer 37 op de lijst van The 50 Best Italian Restaurants in the World, terwijl Luca zijn Napolitaanse flair toevoegt. Samen creëren ze een menu waar traditie en vernieuwing moeiteloos samensmelten. Een zomerse avond vol smaak, vuur en Italiaans vakmanschap. 

Menu en wijnen

Kies jouw ideale moment en kom genieten van Napolitaanse avonden van de hand van beide chefs, samen met bijpassende wijnen van Vinetiq, onze cool climate wijnboetiek.

• Dinsdag 26 augustus 18u  volzet
• Woensdag 27 augustus 18u
• Donderdag 28 augustus 18u

Je kan jouw plaatsen reserveren aan een all-in prijs:
Members: €125 pp 
Non-Members: €150 pp 

Nog geen Member? Ontdek het Membership (€ 50/jaar) en geniet meteen van de voordeelprijs voor deze unieke quattro mani!  

Over Materia

Luca Fabozzi

Uit de gedeelde passie van een jong stel, liefhebbers van verfijnde gerechten en goede wijnen, is Restaurant Materia ontstaan, gelegen in hartje Zurenborg, Antwerpen. Een complete culinaire ervaring, met passie en het streven naar perfectie dat in elk gerecht tot uiting komt, toegankelijk voor alle liefhebbers van een goede, verfijnde keuken.

De naam ‘Materia’ verwijst naar hun filosofie: het verwerken van grondstoffen, die we met toewijding selecteren en met verschillende verwerkingstechnieken verwerken, waardoor al hun eigenschappen tot hun recht komen. Materia kreeg 14/20 van Gault&Millau en staat op plaats 37 van de prestigieuze lijst The 50 Best Italian Restaurants in the World

 

Over Luca Fabozzi

Luca Fabozzi

Luca Fabozzi is een 29-jarige Napolitaanse pizzaiolo, geboren en getogen in Napels, de wereldhoofdstad van de pizza. Al van jongs af is hij gefascineerd door pizza en de arte bianca. Dankzij zijn studie aan de “Academy of Pizza”, leerde hij alle kneepjes van het vak en koos hij ervoor om van zijn passie een carrière te maken.

Voor Luca is pizza meer dan eten: het is een manier om zijn stad en haar tradities te vertegenwoordigen, waar ook ter wereld. Die overtuiging bracht hem naar België, waar hij al samenwerkte met verschillende getalenteerde chefs.  

Copyright © 2024 Valke Vleug. All rights reserved.