Materia x Aroma
Het beste van de BeNeLux uit The 50 Best Italian Restaurants in the World Wijndomein Valke VleugAchterheide 21
2870 Liezele
Tijdens het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 september brengen we twee van de beste Italiaanse restaurants uit België en Nederland samen voor een éénmalige quattro mani.
Restaurant Materia, uit Antwerpen, staat op plaats 37 van The 50 Best Italian Restaurants in the World. Het Nederlandse restaurant Aroma prijkt op nummer 43. Beide restaurants onderscheiden zich door hun verfijnde keuken, hun diepe respect voor Italiaanse traditie en een moderne, elegante toets.
Chef Luigi Esposito van Materia en chef Pasquale Carfora van Aroma bundelen hun krachten voor een uitzonderlijk menu vol Italiaanse creativiteit, vakmanschap en zuivere smaken. Een avond waar topgastronomie, passie en Italiaanse flair samenkomen in een onvergetelijke beleving.
Menu en wijnen
Kies jouw ideale moment en kom genieten van een heerlijk Italiaans 4-gangenmenu van de hand van beide chefs, samen met bijpassende wijnen van Vinetiq, onze cool climate wijnboetiek.
• Zaterdag lunch: 12 uur
• Zaterdag diner: 19 uur
• Zondag lunch: 12 uur
• Zondag diner: 19 uur
Je kan jouw plaatsen reserveren aan een all-in prijs:
• Members: €195 pp
• Non-Members: €225 pp
Nog geen Member? Ontdek het Membership (€ 50/jaar) en geniet meteen van de voordeelprijs voor deze unieke quattro mani!
Over Materia
Uit de gedeelde passie van een jong stel, liefhebbers van verfijnde gerechten en goede wijnen, is Restaurant Materia ontstaan, gelegen in hartje Zurenborg, Antwerpen. Een complete culinaire ervaring, met passie en het streven naar perfectie dat in elk gerecht tot uiting komt, toegankelijk voor alle liefhebbers van een goede, verfijnde keuken.
De naam ‘Materia’ verwijst naar hun filosofie: het verwerken van grondstoffen, die we met toewijding selecteren en met verschillende verwerkingstechnieken verwerken, waardoor al hun eigenschappen tot hun recht komen. Materia kreeg 14/20 van Gault&Millau en staat op plaats 37 van de prestigieuze lijst The 50 Best Italian Restaurants in the World.
Over Aroma
Chef Pasquale groeide op aan de kust van Lazio en leerde koken van zijn moeder. Na stages bij onder meer La Pergola*** in Rome en Antica Osteria Nonna Rosa, deed hij ervaring op bij sterrenchef Jacob Jan Boerma***, in het iconische Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.
Erna startte chef Pasquale zijn eigen restaurant Aroma, met een keuken die het beste van Italië combineert met lokale seizoensproducten van de Veluwe. Elke creatie weerspiegelt zijn roots én zijn ervaring. Alles draait om zuivere smaken, eerlijke ingrediënten en persoonlijke gastvrijheid.
Met een Gault&Millau score van 14/20 en een 43e plaats op de lijst The 50 Best Italian Restaurants in the World, behoort Aroma tot de absolute top.
Achterheide 21
2870 Liezele
Tijdens het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 september brengen we twee van de beste Italiaanse restaurants uit België en Nederland samen voor een éénmalige quattro mani.
Restaurant Materia, uit Antwerpen, staat op plaats 37 van The 50 Best Italian Restaurants in the World. Het Nederlandse restaurant Aroma prijkt op nummer 43. Beide restaurants onderscheiden zich door hun verfijnde keuken, hun diepe respect voor Italiaanse traditie en een moderne, elegante toets.
Chef Luigi Esposito van Materia en chef Pasquale Carfora van Aroma bundelen hun krachten voor een uitzonderlijk menu vol Italiaanse creativiteit, vakmanschap en zuivere smaken. Een avond waar topgastronomie, passie en Italiaanse flair samenkomen in een onvergetelijke beleving.
Menu en wijnen
Kies jouw ideale moment en kom genieten van een heerlijk Italiaans 4-gangenmenu van de hand van beide chefs, samen met bijpassende wijnen van Vinetiq, onze cool climate wijnboetiek.
• Zaterdag lunch: 12 uur
• Zaterdag diner: 19 uur
• Zondag lunch: 12 uur
• Zondag diner: 19 uur
Je kan jouw plaatsen reserveren aan een all-in prijs:
• Members: €195 pp
• Non-Members: €225 pp
Nog geen Member? Ontdek het Membership (€ 50/jaar) en geniet meteen van de voordeelprijs voor deze unieke quattro mani!
Over Materia
Uit de gedeelde passie van een jong stel, liefhebbers van verfijnde gerechten en goede wijnen, is Restaurant Materia ontstaan, gelegen in hartje Zurenborg, Antwerpen. Een complete culinaire ervaring, met passie en het streven naar perfectie dat in elk gerecht tot uiting komt, toegankelijk voor alle liefhebbers van een goede, verfijnde keuken.
De naam ‘Materia’ verwijst naar hun filosofie: het verwerken van grondstoffen, die we met toewijding selecteren en met verschillende verwerkingstechnieken verwerken, waardoor al hun eigenschappen tot hun recht komen. Materia kreeg 14/20 van Gault&Millau en staat op plaats 37 van de prestigieuze lijst The 50 Best Italian Restaurants in the World.
Over Aroma
Chef Pasquale groeide op aan de kust van Lazio en leerde koken van zijn moeder. Na stages bij onder meer La Pergola*** in Rome en Antica Osteria Nonna Rosa, deed hij ervaring op bij sterrenchef Jacob Jan Boerma***, in het iconische Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.
Erna startte chef Pasquale zijn eigen restaurant Aroma, met een keuken die het beste van Italië combineert met lokale seizoensproducten van de Veluwe. Elke creatie weerspiegelt zijn roots én zijn ervaring. Alles draait om zuivere smaken, eerlijke ingrediënten en persoonlijke gastvrijheid.
Met een Gault&Millau score van 14/20 en een 43e plaats op de lijst The 50 Best Italian Restaurants in the World, behoort Aroma tot de absolute top.