Rondleiding

Boek je bij ons een privé evenement, dan staan we er steeds voor open jou en jouw gasten ook een blik achter schermen van ons Belgische wijndomein te geven. We vertellen jullie op een 45 min. durende rondleiding het verhaal van druif tot fles en maken een tocht langs wijngaard, wijnmakerij en wijnkelder. Een uniek belevingsmoment en natuurlijk ook de ideale ontspanning voor of na een lunch/diner of vergadering.

Gastronomie

We sporen onze Valke Vleug gasten graag aan om eens wat nieuwe smaken te ontdekken en (Belgische) wijn eens in een ander licht te zien. We combineren graag kennis met plezier, maar dan op een ontspannen manier.

We zijn heel eclectisch in ons aanbod, van gezellige matinées tot midzomer outdoor grill moment tot verfijnde culinaire 5-gangen diners en werken met zowel topchefs als opkomend talent. Op Valke Vleug serveren we steeds een pure keuken in harmonie met onze pairing Vinetiq cool climate wijnen.

Aan onze gastentafel in het Wijnsalon kiezen we voor een minder klassieke setting, maar nemen jouw gasten plaats aan een lange tafel om al onze verrassingen op het bord en in het glas te ontdekken. Om te degusteren, te contempleren, en te fêteren.

Zelf een privéfeest of bedrijfsevenement organiseren?

Wens je graag meer info voor een belevingsmoment op Wijndomein Valke Vleug met jouw vrienden, klanten, organisatie of bestuur?

Contacteer ons events team vrijblijvend voor een voorstel op maat via events@valkevleug.be