Valke Vleug is een wijndomein in een uniek stukje Vlaanderen. We onderscheiden ons niet alleen door het aantrekkelijke ‘vakantiegevoel’ dicht bij huis, maar ook door een exclusieve setting: architectuur van Vincent Van Duysen, kunst en interieur van Axel Vervoordt, houten objecten van Daniel De Belder…

We koesteren niet alleen de schoonheid van onze site maar ook het stille en landelijke karakter. Met enige spijt in het hart aanvaarden we daarom maar een zeer beperkt aantal trouwfeesten per jaar op ons domein, beperken we ons voor deze feesten tot 100 gasten en kan muziek niet later dan 23u.

Beleving staat op Valke Vleug centraal. Culinaire wijnmomenten en gastronomie zijn de basis van alle events op ons domein. Foodtrucks, eenvoudige catering, glamping,… zijn bij ons niet mogelijk. Alle events en feesten op Valke Vleug zijn in harmonie met de omgeving.

Alle wijnliefhebbers en levensgenieters zijn zeer welkom! Bekijk onze agenda voor publieke events, proeverijen en andere formules voor particulieren en bedrijven.