Uitzonderlijk aanbod

Laat je onderdompelen in de Belgische wijnwereld tijdens een twee uur durend bezoek met jouw bubbel. Corona-proof, of course!

We maken een wandeling tussen onze wijnranken en vertellen je het verhaal van druif tot fles, leiden je rond op het domein, nemen je mee naar de Wijnmakerij én onze wondermooie Wijnhoeve, ontworpen door gerenommeerd architect Vincent Van Duysen. Op het overdekt terras van onze Wijnhoeve zorgen we voor een begeleide degustatie van 4 Belgische wijnen én een en primeur proevertje van de eerste Valke Vleug wijn, Pinot Auxerrois 2019. We sluiten af met een selectie fijne tapas.

Wil je graag wat nagenieten? Begrijpelijk. Bestel een extra glas wijn en take in the view

Prijs: €50 per persoon

Inbegrepen:

  • 2-uur durend bezoek
  • Rondleiding op Wijndomein Valke Vleug
  • Begeleide degustatie van 4 Belgische wijnen
  • En primeur proevertje van de eerste Valke Vleug Pinot Auxerrois 2019
  • Selectie fijne tapas

Minimum 4 personen, maximum 10 personen. Bijkomende consumpties tegen betaling. Aanbod geldig t.e.m. 31/08/2020.

Corona-proof op Wijndomein Valke Vleug

De volksgezondheid is onze prioriteit, dus respecteren we uiteraard alle coronamaatregelen. Dit bezoek gaat daarom grotendeels door in open lucht en is uitsluitend voor jouw bubbel. We zorgen voor voldoende social distance en appreciëren het als jij ook voldoende afstand houdt. Het gebruik van ontsmettende handgel en het dragen van een mondmasker is een must. Eén van onze collega’s verzorgt de rondleiding alsook de wijndegustatie. Indien je je ziek voelt, gelieve thuis te blijven en je afwezigheid door te geven.

Vraag je Bubbelbezoek aan

Hou onze Valke Vleug agenda in het oog voor andere publieke events of proeverijen. Omdat we onze wijngaardmomenten graag volledig corona-proof en kleinschalig houden, zijn de plaatsen beperkt. Wees er dus op tijd bij, inschrijven kan online, telefonisch of via mail.